Schoolreis Outdoor

Stadtkyll is gelegen in de Duitse Eifel en ligt op slechts drie uur rijden van Utrecht. Hier vind u het grootste recreatiecentrum van de Eifel. Alles is er voor handen, van compleet outdoor programma, quad rijden, groepslocaties, luxe bungalows, visvijvers, hotels en kamperplaatsen. Kom nu voor je schoolreis naar de Duitse Eifel en vergeet de drukke Ardennen.

Hier ligt het beste, mooiste en best betaalbare outdoor centrum van Nederland – België en Duitsland geleid door Nederlandse instructeurs met de leukste activiteiten. Steeds meer scholen komen elk jaar op dezelfde dagen terug. Wij hebben een uniek concept. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren. Tevens zijn wij met de schoolreis outdoor aangesloten bij het garantiefonds GGTO.

Onze Nederlands sprekende instructeurs maken van uw schoolkamp een waar feest. Tijdens de schoolreis outdoor moet het een feest zijn voor iedereen,  zowel voor de student als voor de begeleiding van school en onze instructeurs. Er moet nog jaren over worden nagepraat over schoolreis outdoor. Veiligheid staat voorop, ieder jaar hebben wij een veiligheidscheck van het parcours en de materialen.

Wij adviseren u graag aan de hand van uw wensen en uw budget en indien gewenst verzorgen we ook nog de maaltijden voor uw groep. Wij hebben geen standaard programma, we laten de keuze van de onderdelen graag aan u over maar ook hierin adviseren wij u graag. Zo kunt u tijd inruimen voor uw eigen activiteiten. Bekijk onderstaand twee voorbeeld arrangement, om u een idee te geven wat er mogelijk is tijdens de schoolreis outdoor.

Bekijk hier een filmpje van een school die u al voor ging met een schoolreis outdoor.

Blokhut -arrangement

Werkweek of schoolkamp? Wij hebben prachtige 8-persoons blokhutten afgezonderd van het vakantiepark. Het schoolkamp is voor de leerlingen vaak een van de leukste momenten van het jaar. Wij willen hier graag deel van uit maken! Onze Nederlandse instructeurs maken graag een waar feestje van uw schoolreis outdoor.

Op het blokhuttendorp is een grote ruimte voor een avond programma, meerdere kampvuurplaatsen, drie grote keukens en twee sanitaire gebouwen. Wij kunnen u diverse leuke ontbijt, lunch en diner mogelijkheden aanbieden. Afhankelijk van de aantal dagen verblijf maken wij graag een passend activiteiten programma voor u. Ter afsluiting van het schoolkamp is het mogelijk om op de terugweg naar Nederland nog een dag Moviepark of Phantasialand mee te pakken.

De blokhutten zijn uitermate geschikt voor school- en grote groepen (tot 130 personen).

Drie dagen/twee nachten:     v.a. € 69,00 per persoon
Vier dagen/drie nachten:       v.a. € 89,00 per persoon

 • Vier dagen/drie nachten in blokhutten
 • 8-persoons blokhutten
 • Twee volledige dagen outdoor activiteiten
 • Begeleiding van Nederlandse instructeurs
 • Begeleiding 1 op 10 gratis
 • Barbecue
 • Ongevallenverzekering á € 1,50 p.p.p.d. (verplicht)
Programma

Dag 1:               Aankomst v.a. 13:00 uur in Stadtkyll. Na de check-in is er een GPS-tocht in meerdere groepen.
Dag 2:               Volledige dag outdoor activiteiten.
Dag 3:               Volledige dag outdoor activiteiten. Na afloop is er een gezamenlijke barbecue.
Dag 4:               Voor 10:00 uur corvee en check-out.

Tenten -arrangement

Werkweek of schoolkamp? Wij hebben een tentendorp op de camping van Landal Wirfttal. Het schoolkamp is voor de leerlingen vaak een van de leukste momenten van het jaar. Wij willen hier graag deel van uit maken! Onze Nederlandse instructeurs maken graag een waar feestje van uw schoolreis outdoor.

Op het tentendorp is een overdekte ruimte voor een avond programma, een kampvuurplaats, drie kooktent en een (vernieuwd)sanitaire gebouw. Wij kunnen u diverse leuke ontbijt, lunch en diner mogelijkheden aanbieden. Afhankelijk van het aantal dagen verblijf maken wij graag een passend activiteiten programma voor u. Ter afsluiting van het schoolkamp is het mogelijk om op de terugweg naar Nederland nog een dag Moviepark of Phantasialand mee te pakken.

De tenten zijn uitermate geschikt voor school- en grote groepen (tot 80 personen).

Drie dagen/twee nachten:     v.a. € 59,00 per persoon
Vier dagen/drie nachten:       v.a. € 79,00 per persoon

 • Drie dagen/twee nachten in tenten
 • 4-persoons tenten
 • Twee volledige dagen outdoor activiteiten
 • Begeleiding van Nederlandse instructeurs
 • Begeleiding 1 op 10 gratis
 • Barbecue
 • Ongevallenverzekering á € 1,50 p.p.p.d. (verplicht)
Programma

Dag 1:               Aankomst v.a. 13:00 uur in Stadtkyll. Na de check-in is er een GPS-tocht in meerdere groepen.
Dag 2:               Volledige dag outdoor activiteiten. Na afloop is er een gezamenlijke barbecue.
Dag 3:               Voor 10:00 uur corvee en check-out.