Schoolreis outdoor

Stadtkyll, Duitse Eifel


Stadtkyll is gelegen in de Duitse Eifel en ligt op slechts drie uur rijden van Utrecht. Hier vind u het grootste recreatiecentrum van de Eifel. Alles is er voor handen, van compleet outdoor programma, groepslocaties, luxe bungalows, visvijvers, hotels en kamperplaatsen. Kom nu voor je schoolreis naar de Duitse Eifel en vergeet de drukke Ardennen.

Hier ligt het beste, mooiste en best betaalbare outdoor centrum van Nederland – België en Duitsland geleid door Nederlandse instructeurs met de leukste activiteiten. Steeds meer scholen komen elk jaar op dezelfde dagen terug. Wij hebben een uniek concept. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren. Tevens zijn wij met de schoolreis/werkweek outdoor aangesloten bij het garantiefonds GGTO.

Onze Nederlands sprekende instructeurs maken van uw schoolkamp een waar feest. Tijdens de schoolreis outdoor moet het een feest zijn voor iedereen,  zowel voor de student als voor de begeleiding van school en onze instructeurs. Er moet nog jaren over worden nagepraat over schoolreis outdoor. Veiligheid staat voorop, ieder jaar hebben wij een veiligheidscheck van het parcours en de materialen.

Wij adviseren u graag aan de hand van uw wensen en uw budget en indien gewenst verzorgen we ook nog de maaltijden voor uw groep. Wij hebben geen standaard programma, we laten de keuze van de onderdelen graag aan u over maar ook hierin adviseren wij u graag. Zo kunt u tijd inruimen voor uw eigen activiteiten. Bekijk onderstaand twee voorbeeld arrangement, om u een idee te geven wat er mogelijk is tijdens de schoolreis outdoor.